Click pe butonul de mai jos pentru a da o comanda rapida

Comanda rapida !

 

Detector puncte acupunctura PointMate

 
280 Lei
Momentan Indisponibil

PointMate este un dispozitiv foarte apreciat pe piata europeana de profil pentru detectarea precisa a punctelor de acupunctura.

Cercetarile stiintifice contemporane au demonstrat ca la baza punctului de acupunctura, la nivel subcutanat, se situeaza o sursa bogata de nervi si vase de sange. Pe suprafata corpului, rezistenta electrica a punctelor de acupunctura este mai mica decat in zonele inconjuratoare. Atunci cand un organ al corpului sufera modificari patologice, meridianul corespunzator si punctele sale arata schimbari prin anumite puncte de reactie patologica relativ specifice cum ar fi punctele de auriculo-acupunctura.

In conditii patologice, atunci cand un organ este in suferinta, rezistenta electrica a punctelor reactive este mai redusa decat in conditii normale. Acest punct poate fi usor localizat cu ajutorul unui instrument care este sensibil la schimbarile de rezistenta. Cand capul sondei atinge un punct de rezistenta electric scazut, difuzorul emite un semnal sonor. Atunci cand punctele meridiane, punctele de auriculo-acupunctura si punctele reactive sunt mai precis localizate, pot fi obtinute rezultate terapeutice mai eficiente.

Cu acest instrument si metoda de detectare, acupunctura punctelor astfel detectate produce, de obicei, rezultate terapeutice satisfacatoare. Utilizarea acestui instrument face mai usor localizarea punctelor, in special pentru incepatori.

Point Mate este un localizator portabil a punctelor de acupunctura, usor de folosit, intrebuintat atat de incepatori cat si de persoanele cu experienta in domeniu.

Dimensiune usor de utilizat: 5.8 cm x 10cm x 1 cm.

Dispune de controlul sensibilitatii si de pozitia punctului cu sunet si LED-ul verde. Include un electrod de masa sau impamantare si un electrod de cautare.

Conexiunea electrozilor se face prin jack de 3,5 mm. Dispozitivul functioneaza cu o baterie de 9 volti (neinclusa).

Dispune de garantie 1 an, conform legilor in vigoare.

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17

Cum comand? Cum comand?