Acupunctura si fumatul

Este buna acupunctura pentru a scapa de dependenta de fumat?

DA , acupunctura are foarte bune rezultate in lupta cu fumatul, si in general cu dependenta de orice natura.

Medicii de la Academia de acupunctura de la Moscova au analizat in amanunt subiectul si au stabilit un protocol de tratament pentru diferite patologii , in general clasate la drogodependenta.
Interventia se face atat auricular, pe puncte specifice, cat si in 5 energii , clasic pe merdiane.

Specificul metodei este de a aduce pacientul intr-o stare de privare de drog/de tigara si se observ reactia acestuia Se noteaza, specific lui ce dezechilibre energetice ii provoaca dependenta de drog si ce simptome ii apar in momentul PRIVARII de acesta .

De la caz la caz pot aparea multe manifestari, cu multe forme de dezechilibre. In fapt dorinta si dependenta mascheaza puncte slabe in sistemul energetic.
Dupa caz se pot gasi dezechilibre pe meridianul stomacului, pe meridianul plaaman..etc..variante si variante. La cineva apare stare de voma , la altcineva durere de cap, un pacient poate deveni depresiv puternic, altul devine agitat si agresiv, altul se sufoca, altul intra in panica…
Apoi se elaboreaza formula de tratament personalizata.
E adevarat ca sunt puncte auriculare cu actiune specifica si se folosesc prin stimulare cu ace de acupunctura  insa tratamentul a are valente mult imbunatatite, aducandu-l cat mai aproape de cauzele problemei..aspecte psihice, frustrari..etc, traduse si manifestate in patologii energetice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.