Dureri de spate tratate cu ajutorul masajului

Durerile de spate sunt experimentate de majoritatea oamenilor de-a lungul vietii, iar din pacate acestea apar la varste din ce in ce mai fragede, din diferite cauze. Printre cauzele durerilor de spate se numara sedentarismul, postura aplecata la birou sau pe scaun, ridicarea greutatilor in mod incorect, obezitatea, aerul rece, etc. Durerile de spate sunt deobicei insotite de rigiditate sau tensiune, iar acest lucru poate interveni in viata de zi cu zi, limitandu-ne puterea sau activitatea. Vestea buna e ca multiple dureri de spate pot fi tratate cu ajutorul masajului facut de un terapeut. Care sunt acestea?

Durerile articulare

dureri de spateDurerile aticulare sau durerile pe care le ai in timp ce mergi pun presiune pe incheieturi, creand o anumita rigiditate. Cei care sufera de artrita stiu cat de greu este sa traiesti cu aceste dureri. Masajul poate ameliora aceste simptome si le poate chiar vindeca.

Dureri in zona lombara

Durerile de spate din zona lombara sunt deobicei insotite de un anumit discomfort resimtit in zona intalnirii coloanei vertebrale cu pelvisul. Un alt tip de durere lombara este cea cauzata de hernia de disc, in care se resimte mai ales o anume tensiune musculara. Masajul aplicat in aceasta zona va ameliora durerea, iar masajul regulat facut cu ajutorul unui terapeut va reda starea de bine.

Dureri de spate nespecifice

Durerile de spate nespecifice sunt cele care nu au o cauza anume, sau cauza nu poate fi determinata. Acestea apar deobicei atunci cand musculatura spatelui se slabeste din cauza mai multor factori. De vina poate fi luarea brusca in greutatea, sarcina, schimbarile hormonale, etc. Si in cazul acestor dureri ai nevoie de un masaj care poate trata simptomele neplacute. Un pic de relaxare este tot ce iti trebuie pentru a-ti recapata vitalitatea!

Dureri de spate in zona toracala

trateaza durerile de spateAceste dureri se manifesta in partea superioara a coloanei vertebrale si au multiple cauze. Cele mai multe dureri de spate in zona toracala apar din cauza unei posturi precare pe scaun sau la birou sau din cauza mersului „cocosat”. Si aceste dureri de spate pot fi tratate cu ajutorul masajului si a unui terapeut priceput.

Masajul pentru durerile de spate este unul special, iar tehnicile si manevrele efectuate in timpul masajului sunt cunoscute doar de terapeuti. Daca suferi de dureri de spate, fie ca le stii cauza sau nu, poti apela cu incredere la un specialist pentru a ameliora simptomele si pentru a-ti recapata energia si vitalitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.