Masaj cu ulei bio pentru o piele sanatoasa

Suntem tentati sa spunem ca uleiul este folosit in cadrul sedintelor de masaj doar pentru a facilita munca terapeutului, aceea de a masa pielea. Ce nu stiu multe persoane care apeleaza la sedintele de masaj este ca uleiul folosit de terapeut este responsabil pentru pielea hidratata si fina obtinuta dupa fiecare sedinta de masaj. Dar uleiurile esentiale pot fi folosite regulat si acasa, pentru a mentine efectele benefice asupra pielii.

uleiul pentru masajMasajul cu ulei bio realizat cu regularitate va asigura obtinerea unei pieli sanatoase si hidratate. Printre cele mai folosite uleiuri bio folosite pentru obtinerea unei pieli de vis sunt uleiurile de argan si de macadamia.

Uleiul de argan este folosit din ce in ce mai mult pentru hidratarea pielii si regenerarea celulelor imbatranite ale pielii. Uleiul de argan are un continut ridicat de vitamina E si acizi grasi care va confera o piele de catifea si o stralucire aparte. Acest tip de ulei nu are o consistenta grasa, ceea ce il face usor de absorbit de piele si un bun hidratant. Totodata, uleiul de argan ajuta si la regenerarea zonelor aspre sau iritate, prevenind pe viitor uscarea pielii. Uleiul de argan este ideal si in cazul femeilor care se lupta cu semnele inestetice lasate de sarcina, marind gradul de elasticitate al pielii si prevenind aparitia acestora daca este folosit in mod regulat.

masajul cu uleiUleiul de macadamia este considerat un izvor de sanatate pentru piele. Uleiul ed macadamia contine Omega 7, acid care te ajuta sa iti mentii pielea supla si catifelata, pe masura ce inaintezi in varsta. De asemenea, uleiul de macadamia este folosit pentru hidratarea intensa a pielii, mai ales in cazul tipului de piele care are o tendinta de uscare. Complexul de vitamine A1, B1, B2 si E asigura protejarea celulelor si contribuie la regenerarea lor rapida si duce la imbunatatirea aspectului pielii. Tot cu ajutorul uleiului de macadamia, elasticitatea pielii este mentinuta si aparitia ridurilor este intarziata.

Daca vrei sa ai o piele sanatoasa, hidratata si elastica ar trebui sa iei in considerare aceste doua tipuri de uleiuri bio. Ele pot fi folosite in cadrul sedintelor de masaj, sau acasa, dupa dus, sau seara, inainte de culcare. Pe langa efectele benefice asupra pielii, masarea pielii cu uleiuri esentiale iti va induce s o stare de relaxare si iti va indeparta oboseala si stresul. Te vei putea bucura de o piele catifelata si de o stare de spirit imbunatatita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.