Vaccinurile – parerea mea

Un subiect delicat si controversa din domeniul medical , asa incat o sa il abordez , insa pe scurt.

Multi clienti ma intreaba daca sa isi vaccineze sau nu copiii. Nu sunt autoritate in domeniu chiar daca lucrez in sectorul medical, nu pot da recomandari. Doar atat le pot raspunde: eu am copil nevaccinat. Ma rog a scapat unul , facut in spital dupa nastere, printre usi., fara acordul „nostru”.

In plus , mai toti colegii medici pe care ii am sunt clar impotriva lor. Homeopatii sunt cei mai porniti. Credeam intr-o vreme ca sunt printre putinii care nu si-au vaccinat copii insa descopar pe zi ce trece tot mai multe persoane care , mai cu timiditate sau mai cu hotarare declara ca nici ei n-au facut schema de vaccinare.

De ce nu am facut vaccinurile la copil? Sunt multe de spus si de povestit. In primul rand am fost ingrozit de relatarile colegilor ( medici si prieten) , de cazurile stiute printre ei ( asa la prima mana , si nu din ziare de la presa) cum ca alergiile, autismul, convulsiile, complicatiile, sindroame de diferite denumiri etc) au fost depistate imediat sau la scurt timp dupa vaccinare. Cazurile nu sunt mediatizate si chiar daca reprezinta un procent infim la suta, pentru mine este destul ca ele exista.

In plus nu am vrut sa inoculez in copilul substante a caror provenineta si scop eu le pun sub semnul intrebarii.

Cam atat, revin la acupunctura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.