Click pe butonul de mai jos pentru a da o comanda rapida

Comanda rapida !

 

Ceai oolong

Ceai oolong de mare pret - un ceai fin si revigorant.

Ceaiul Oolong este cunoscut in China ca "Qing Cha". Acestui tip de ceai i se mai spunea si Beiyun din cauza calitatilor sale fine și gustului unic. El este originar din China, dar se cultiva acum si in tari precum Taiwan si India. Este un ceai care provine din frunze pe jumatate fermentate si contine cofeina, situandu-se intre ceaiul verde si ceaiul negru, si cu o tehnica de procesare specifica , mai complexa.

Beneficiile acestui ceai au fost indelung studiate, indeosebi in China si Japonia, cercetarile aratand ca el influenteaza in mod pozitiv unele sisteme din corp, si lupta impotriva progresiei anumitor boli. Avand un nivel ridicat de antioxidanti si minerale, ceaiul oolong este extraordinar de bun pentru organism. Aceasta bautura miraculoasa are doar patru calorii si o multime de beneficii, fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente din aceasta industrie. El poate fi folosit cu succes ca inlocuitor al cafelei sau a ceaiului negru.

Unul dintre ingredientele minune continute de ceaiul oolong estre polifenolul, compus care ajuta in lupta contra obezitatii inca din cele mai vechi timpuri. Acest ingredient este unul bio-activ si se gaseste in frunzele ceaiului oolong, efectul sau fiind acela de a stimulare a lipolizei prin activarea enzimelor care dizolva grasimea corporala in exces. De asemenea, ceaiul oolong ajuta la cresterea ratei metabolismului, fiind extrem de eficient in diete. O singura cana de ceai, bauta dupa masa, influenteaza metabolismul astfel incat arderile interne sa fie mult mai accelerate. Contine, de asemenea, compusi care lupta impotriva cariilor, a placii dentare si mai ales a bacteriilor din cavitatea bucala.

Chiar daca pretul ceaiului oolong pentru unele sortimente este destul de mare, beneficiile consumului acestuia sunt recunoscute de foarte mult timp:

  • ajuta la pierderea in greutate si previne obezitatea
  • combate imbatranitea pielii
  • ajuta la prevenirea bolilor de inima
  • reduce tensiunea arteriala
  • elimina stresul fizic si mental
  • scade nivelul zaharului din sange
  • are rol antibacterian
  • ajuta functiile neurologice
  • previne aparitia celulelor canceroase.
14 Lei
Exist a mai multe tipuri de Ti Kuan Yin , iar cel mai cunoscut este cel numit Zeita de fier . Acesta are multe caracteristici...

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30

Cum comand? Cum comand?