Click pe butonul de mai jos pentru a da o comanda rapida

Comanda rapida !

 

Ulei alb masaj GuaSha

 
40 Lei
Momentan Indisponibil

Acest ulei este cel mai cunoscut si mai folosit ulei pentru masajul clasic corporal GuaSha si pentru masajul facial Guasha.

Este facut din ulei de pelinita (pelin) si inglobeaza energia "caldurii" din planta care a fost expusa soarelui. Formula acestui ulei , secreta de altfel, este pastrata nealterata de sute de ani in China. Nu irita pielea in masajul clasic , nu irita fata in masajul pentru infrumusetare sau lifting facial, nu costine parabeni si alti produsi de sinteza. Un ulei 100% natural, deosebit de cautat si de apreciat de SPA-urile si cabinetele de infrumusetare de lux din lume.

De ce este apreciata energia caldurii din acest produs, in acest tip de masaj asiatic?

Patologiile pe care lucreaza cu deosebita eficienta masajul Guasha, indiferent ca este facial sau corporal sunt patologii de exces de frig, exces de vant, exces de umiditate. Pielea imbatranita, ridata este o piele cu exces de energia uscaciunii. Traumatismele, anchilozarile, durerile articulare, spondilozele sunt , dupa caz patologii cu exces de frig, uscaciune. "Caldura" la nivel energetic din acest ulei combate frigul sau uscaciunea patologiei si restabileste echilibrul.In caurile de infrumusetare pielea devine mai tanara , mai ferma, in cazurile de tratament pe patologii procesele articulare degenerative, redorile, artrozele sunt stopate. Acesta este pe scurt doar beneficiul aportului energiei caldurii in masajul cu ulei Guasha.

Forma de prezentare: flacon 100 ml ulei, ambalat in recipient.

Producator: China

Forma de utilizare: metoda este deosebit de complexa ca interpretare si ca formula de tratament. Insa metoda de executare este deosebit de simpla: se aplica 1-2-3 picaturi de ulei pe zona avuta in vedere, facial saau corporal si se executa cu piatra de jad "racletari" cu o presiune moderata asupra zonei pentru a determina inrosirea moderata.

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17

Cum comand? Cum comand?