Ulei de macadamia

 
15 Lei
in stoc
+

Produs pentru uz cosmetic, presat la rece, 100% natural.

Mod de utilizare:

Ten si corp – aplicati uleiul pe toata pielea, dupa ce aceasta este curatata, insistand pe zonele cu probleme.

Par – inainte de spalarea parului, aplicati uleiul pe toata lungimea firului de par si lasati sa actioneze. .

Ambalare: flacon din sticla cu atomizor 100 ml.

Metoda de obtinere: presare la rece.

Pastrare: flaconul se pastreaza ferit de lumina, umiditate si razele solare.

BENEFICIILE ULEIULUI DE MACADAMIA

Uleiul de macadamia este apreciat pentru calitatile sale exceptionale, calitati care il fac sa fie utilizat din ce in ce mai mult in industria cosmetica. Puteti folosi uleiul in starea sa naturala sau in combinatii cu diferite masti sau balsamuri.

Acidul palmitoleic este compusul care face ca uleiul de macadamia sa fie aproape vital pentru piele si par. Acest acid este secretat in mod natural de catre organism atunci cand suntem tineri si se pierde o data cu innaintarea in varsta. Prin urmare, folosirea acestui ulei suplineste necesarul de acid palmitoleic de care pielea are nevoie pentru a arata neteda si stralucitoare. Hidrateaza in acelasi timp zonele uscate si crapate ale pielii, prin masare acest ulei se absoarbe usor si revitalizeaza. Intinereste pielea si ii ofera luminozitate.

Uleiul de macadamia hraneste si reface parul dereriorat. Se poate aplica ulei simplu sau in combinatie cu masti sau balsamuri pentru par. Previne aparitia matretii si intareste radacina parului.

Datorita puritatii sale acest ulei este folosit pentru balsamuri sau luciuri de buze dar si in produsele cosmetice pentru copii.

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17

Cum comand? Cum comand?