Click pe butonul de mai jos pentru a da o comanda rapida

Comanda rapida !

 

Ulei din seminte de struguri

 
10 Lei
Momentan Indisponibil

Produs pentru uz cosmetic, 100% natural, obtinut prin mijloace mecanice (presare la rece).

Mod de utilizare: se aplica pe piele ca atare, nediluat, su se foloseste in diferite combinatii cu uleiuri sau alte ingrediente cosmetice.

Ambalare: flacon PET de 100 ml.

Metoda de obtinere:presare la rece din samburi

Tara de provenienta: Chile

Culoare: galbui-verzuie

Miros: inodor

Vascozitate: redusa

Pastrare: produsul se pastreaza ferit de umezeala si lumina, la temperaturi sub 25°C.

Ulei bio virgin, obtinut 100% din ingrediente provenite din culturi organice.

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17

Cum comand? Cum comand?