Click pe butonul de mai jos pentru a da o comanda rapida

Comanda rapida !

 

Ulei satinat pentru masaj Nucă de Cocos Yves Rocher

 
35 Lei
Momentan Indisponibil

Produs pentru uz cosmetic, 99% natural.

Mod de utilizare
Ten si corp
-se curata pielea in prealabil dupa care se pulverizeaza uleiul si se maseaza pana ce acesta se absoarbe in totalitate.

Gramaj:150 ml

Beneficiile uleiului de cocos

Uleiule de cocos provine direct din „Kopra"(Malaesia) ce se obtine in fum prin uscarea nucii de cocos, unde ulterior uleiul este extras datorita unei prese hidraulice.

Uleiul de cocos are nenumarate beneficii asupra intregului corp si a mintii prin inlaturarea stresului.Pielea uscata poate fi tratata cu ajutorul acestuia prin miscari circulare de masaj, stimuland totodata si circulatia sanguina.De asemenea, uleiul de cocos folosit pe o piele normala previne si uscarea si exfolierea acesteia, oferind fermitate pielii.

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17

Cum comand? Cum comand?