Pagina se incarca...

Curs de initiere in Sujok - microacupunctura coreeana, dupa programa academiei de acupunctura de la Moscova.

Ianuarie 18-21 Iasi

Curs de Tao , longevitate, dezvoltarea si controlul potentialului vital, alimentatie

IASI 2017 - informatii si pe www. fiiprezent. ro

Curs de masaj GuaSha - cursul cuprinde 2 module 1) masaj Guasha corporal si pe meridiane, pentru patologii 2) masaj guasha facial pentru lifting facial si intinerire

Iasi 2017

informatii si inscriere la 0799766544

 

set 10 ventuze magnetice HACI si crema de plante


Preţ: 300 Lei

Ventuzele magnetice Haci sunt patentate (inventate) de firma DongBang Coreea. Produsul Haci (original) cunoaste de peste 15 ani un mare succes in randul utilizatorilor profesionisti si amatori.  Ventuzele magnetice Haci sunt, ca utilizare, si rezultate la granita dintre utilizarea ventuzelor clasice si acupunctura.

Ele imbina prin vacuumul creat efectele ventuzelor clasice cu efectele magnetoterapiei moderne. Puterea lor terapeutica sta in faptul ca magnetismul lor este comparabil cu stimularea blanada a unui ac de acupunctura. Campul magnetic al ventuzei Haci penetreaza pielea in profunzime - 1-2 cm si influenteza structurile fizice si energetice.

Se pot numi doua directii de utilizare in functie de tehnica terapeutului: aplicare locala in zona blocata, dureroasa sau a organului afectat , dupa principii comune vetuzelor sau aplicari pe meridiane si puncte de acupunctura dupa metode ce sunt mai apropiate acupuncturii. Aceasta a doua metoda necesita cunostinte minime in fluxul meridianelor si localizarea unor puncte de baza in acupunctura pentru a realiza dispersia sau tonifierea unor meridiane in cazul unor patologii specifice.

Posibilitatile acestor ventuze sunt nelimitate din punt de vedere tehnic insa ele depind in totalitate de priceperea terapeutului in alegerea locului de amplasare si a formulei de tratament.

Setul este compact, usor si de o calitate deosebita. Cauciucul ventuzelor este recunoscut a avea o rezistenta deosebita.

Pe piata de profil au aparut numeroase replici provenind de la firme din China insa sunt clare diferente intre produsul original si acestea in ceea ce priveste :

- calitatea si rezistenta la uzura in timp ,

- rezistenta sporita la imbatranirea cauciucului ( cauciucul imbatraneste dupa o periada si crapa sau prezinta numerosi pori de aceea, calitatea acestuia este vitala la un astfel de produs)

-puterea mult mai mare a magnetului, peste 1000 Gaus