Bete de bambus pentru masaj

Masajul cu bete bambus masaj este la foarte mare cautare si foarte apreciat deoarece are efect rapid iar rezultatele sunt uimitoare. Betele de bambus pentru masaj sunt mult mai utile fata de mainile simple a unui terapeut pentru ca masajul este mult mai intens si durabil.

Bambusul este o planta in care interiorul tulpinei este gol, ca un tub. Batele de bambus pentru masaj sunt obtinute prin taierea tulpinei si prin slefuirea lor pentru a putea avea parte de un masaj calitativ. Sunt si bete de bambus solide, pline in interior care sunt create prin comprimarea a mai multor parti transversale din plante, taiate la dimensiunile dorite si slefuite.

Masajul cu bete bambus se realizeaza prin ungerea corpului cu ulei care pot fi realizat cu un bat bambus solnita dupa care in functie de terapeut si de tehnicile pe care le abordeaza sunt folosite diferite dimensiuni de bete bambus. Betele mari sunt folosite pe muschi mai mari iar betele mai mici pe zonele mai mici.

Caldura relaxeaza muschii si are un efect de stimulare a circulatiei sanguine atunci cand este in contact cu corp.De aceea betele de bambus pot fi usor incalzite cu un prosop cald sau cu un aparat special de incalzire.

15 Lei
Este un produs din ce in ce mai cautat pentru efectul sau de stimulare a intregului organism. Beneficiile pentru sanatate a masajului cu maturica din bambus...
Momentan Indisponibil Adăugați la lista de preferințe

25 Lei
Bete de bambus de diferite dimensiuni. Betele sunt de INALTA calitate,  NEFINISATE!! Nodurile acestora pot fi rapid indepartate cu ajutorul unui...

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30