Dispozitiv pentru moxa tip con

 
175 Lei
1 Produs(e)
+

Dispozitiv pentru moxa tip con.

Dispozitivul are forma unui pahar, cu capac si cu dubla plasa din sarma. Materialul este termorezistent, asemanator ceramicii. Moxa aprinsa ( cu o bricheta) se introduce in dispozitiv si se aplica capacul pentru a-l inchide. Dispozitivul se ataseaza apoi centurii ( realizata din material elastic, cauciucat) si apoi cu scai se prinde de corpul pacientului.

Pe langa efectul energetic si termic deosebit, constructia paharului realizeza si un usor efect de succtiune asupra pielii pacientului.

Combinat cu masajul guasha cu jad (vezi detalii aici guasha jad ) sau cu ventuzoterapie, aceasta tehnica se dovedeste extrem de eficienta in combaterea multor tipuri de dureri articulare, afectiuni ale coloanei vertebrale, articulatiilor, precum si a altor probleme, asociate organelor interne, plamani, organe genitale si care, conform medicinii asiatice sunt datorate invaziei energiei ( exterioare ) perverse vant, frig, umiditate sau a altor cauze interne de complexitate mult mai mare.

NOTA: In imagini moxele au fost prezentate impreuna cu dispozitivul asociat DB253, pentru exemplificare. Produsele se achizitioneaza separat!

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30