Ventuze din silicon pentru masaj anticelulitic

 
25 Lei
Selectati dimensiunile ventuzelor dorite, scrieti cantitatea si apoi "Adauga in cos". Daca mai doriti si alta dimensiune din aceste ventuze apasati apoi "intoarce-te in magazin" si repetati procedura de selectare produs.
vs
292 Produs(e)
+

In gama Jasmine, gama si pentru masaj anticelulitic, avem 4 modele de ventuze.

-ventuze de silicon pentru masajul in zona din jurul ochilor ( foarte mici) ( diametrul bazei de app 1,5 cm);

-ventuze de silicon pentru masaj facial (mici) ( diametrul bazei de app 3,5 cm);

-ventuze din silicon dimensiune medie - de 5.5 cm diametrul - pentru uz general (abdomen, membre etc), sau in zonele unde tesutul adipos are consistenta moale spre medie ( ventuza medie);

-ventuze din silicon dimensiune mare, cu baza de 7 cm - necesare pentru aplicat pe suprafete mai mari si acolo unde tesutul adipos are o consistenta mai dura. (sunt ventuze care videaza mai puternic fata de ventuzele medii -  ventuza mare).

====================

Aceste ventuze sunt cele mai cunoscute si mai folosite pentru masajul anticelulitic.

Acest fapt se datoreaza urmatoarelor clitati ale acestei ventuze:

1) materialul de constructie este silicon, cu suprafata foarte neteda si placuta pentru masaj.

2) ventuzele , chiar daca sunt colorate nu sunt opace, ci permit sa fie vazut nivelul de aspersie al pieii in interiorul ventuzei. In termeni mai simpli faptul ca e aproape transparenta ajuta sa vedeti cat de mult sa realizati vacuumarea, pentru a nu provoca discomfort pacientului.

3) dimensiune medie de lucru, necesara in cele mai multe situatii.

4) Materialul este deosebit de rezistent in timp, nu imbatraneste usor si nu crapa.

ATENTIE LA PRODUSELE SIMILARE DE PE PIATA, de provenienta ruseasca. Acele produse sunt mult mai dure si nu sunt stabile termic si chimic. Adica se intaresc in timp, in cateva luni devenint foarte dure, uneori casante si nu rezista la tratament chimic de sterilizare. Se recunosc printr-un "varf" de turnare reliefat  in partea superioara a lor, si evident prin faptul ca, de la inceput sunt mai dure.

Utilizare:

1) aplicati ulei pe suprafata pielii

2)aplicati ventuza facand vacuum, pastrand comfort pentru pacient fara a aspira prea mult pielea in interiorul ventuzei.

3) prin miscari circulare sau liniare ventuza este impinsa/ ghidata pe piele

4) dupa cateva miscari, aerul poate patrunde in ventuza si austati din nou nivelul de suctiune al acesteia, urmand sa continuati realizarea miscarilor de masaj.

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 09-16.30