Click pe butonul de mai jos pentru a da o comanda rapida

Comanda rapida !

 

dispozitiv pentru moxa cu jad, argila, germaniu (FARA FUM)

 
75 Lei
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

Dispozitiv pentru moxa cu jad si germaniu tip con (FARA FUM)

Dispozitivul are forma unui pahar, cu capac si cu dubla plasa din sarma. Materialul este termorezistent, asemanator ceramicii. Moxa aprinsa ( cu o bricheta) se introduce in dispozitiv si se aplica capacul pentru a-l inchide. Dispozitivul se ataseaza apoi centurii ( realizata dim material eleastic, cauciucat) si apoi cu scai se prinde de corpul pacientului.

Pe langa efectul energetic si termic deosebit, constructia paharului realizeza si un usor efect de succtiune asupra pielii pacientului.

Combinat cu masajul guasha cu jad (vezi detalii aici guasha jad ) sau cu ventuzoterapie, aceasta tehnica se dovedeste extrem de eficienta in combaterea multor tipuri de dureri articulare, afectiuni ale coloanei vertebrale, articulatiilor, precum si a altor probleme, asociate organelor interne, plamani, organe genitale si care, conform medicinii asiatice sunt datorate invaziei energiei ( exterioare ) perverse vant, frig, umiditate sau a altor cauze interne de complexitate mult mai mare.

Moxa (app. 2x2x2 cm) este tratata intr-un cuptor special, pentru a se forma moxa de carbune (ii lipsesc fumul si mirosul asociate moxelor traditionale).
Este acoperita de un amestec special, ce contine bio-argila, jad, germanium si bio-ceramica, pentru imbunatatirea efectelor curative. Necesita aproximativ 5-10 minute pana la atingerea temperaturii efective de functionare. Fiecare con dureaza
aproximativ 30 minute.

Cantitate moxe: 55 de moxe/flacon

NOTA: In imagini moxele au fost prezentate impreuna cu dispozitivul asociat db253, pentru exemplificare. Produsele se achizitioneaza separat si nu la pachet, permitand, pentru persoanele interesate si doar achizitia separata a moxelor ( cu titlu de rezerve) pentru dispozitivul db253.

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17

Cum comand? Cum comand?