Click pe butonul de mai jos pentru a da o comanda rapida

Comanda rapida !

 

REDUCERE ! 32%

moxa cu jad, germaniu si bioargila tip con (FARA FUM)

Pret vechi: 125 Lei  
85 Lei
Discount: 40 Lei (32%)
Momentan Indisponibil

db 250 - Moxe de carbune tip con

Moxa (app. 2x2x2 cm) este tratata intr-un cuptor special, pentru a se forma moxa de carbune (ii lipsesc fumul si mirosul asociate moxelor traditionale).
Este acoperita de un amestec special, ce contine bio-argila, jad, germanium si bio-ceramica, pentru imbunatatirea efectelor curative. Necesita aproximativ 5-10 minute pana la atingerea temperaturii efective de functionare. Fiecare con dureaza aproximativ 30 minute.

Caldura blanda a moxei de carbune intareste sistemul imunitar si sustine sanatatea organismului.

Cantitate: 55 de moxe/flacon

Se utilizeaza impreuna cu dispozitivul DongBang pentru moxe (db253) care este prevazut si cu o centura pentru fixarea lui de corpul pacientului.

UTILIZARE: moxa prezinta o mare putere se incalzire si este deosebit de eficienta pentru zone lombare si articulatii mari, umar, genunchi etc. , unde , pe langa incalzirea energetica , aceasta moxa realizeaza si o incalzire buna si in plan fizic asupra zonei afectate.

NOTA: In imagini moxele au fost prezentate impreuna cu dispozitivul asociat db253, pentru exemplificare. Produsele se achizitioneaza separat si nu la pachet, permitand, pentru persoanele interesate si doar achizitia separata a moxelor ( cu titlu de rezerve) pentru dispozitivul db253.

 

Continut COS Continut COS

PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17
PROGRAM: Luni-Vineri
Interval orar 10-17

Cum comand? Cum comand?