crema ciuperca atletului

Daktarin cu miconazol pentru tratarea ciupercii piciorului

Daktarin pentru ciuperca picioruluiCiuperca piciorului, denumita si piciorul atletului, este o ciuperca ce apare la nivelul pielii – la nivelul talpii sau intre degetele de la picioare. Desi dupa denumire ai putea crede ca este o afectiune specifica doar persoanelor sportive, este bine de retinut ca aceasta afectiune apare la orice persoana, fie ca este activa sportiv, fie ca este o persoana mai putin activa sportiv. Denumirea stiintifica a acestei probleme este de „tinea pedis”. Piciorul atletului este o afectiune care se transmite usor si catre alte zone ale corpului, precum palmele si abdomenul.

Aceasta afectiune este cauzata de o diversitate de fungi, favorabil fiindu-i mediul umed si de cald, de aceea si recomandarea specialistilor de a avea picioarele uscate si curate mereu, spre a evita aparitia acestei afectiuni. De asemenea, in locurile publice unde incidenta de dezvoltare a acestei afectiuni ar fi mai ridicata, se recomanda o atentie sporita si incaltarea picioarelor cu papuci corespunzatori spre a evita pe cat posibil posibilitatea de dezvoltare a acestei afectiuni.

In cazul in care ai descoperit ca ti s-a transmis aceasta afectiune, atunci nu trebuie sa iti faci griji, intrucat Daktarin crema isi va face efectul imediat.

Daktarin o crema minune

In cazul in care ai observat ca pielea piciorului s-a inrosit, ca aceasta se exfoliaza, ca au aparut mancarimile si ca pielea se crapa, atunci este clar ca ai dezvoltat ciuperca piciorului. Persoanele care au o astfel de afectiune, le este foarte dificil sa poarte incaltari fixe pentru o perioada mai indelungata. De aceea nici nu se recomanda incaltarile incomode, prea stramte sau prea mici, din materiale necorespunzatoare.

Pentru a trata aceasta afectiune, Daktarin cu miconazol , este solutia ideala. Chiar daca pe piata romaneasca este mai putin cunoscuta aceasta crema, in tarile din Occident este foarte renumita, din cauza faptului ca acolo aceasta afectiune este mai des intalnita.

Daktarin cu miconazol are efect imediat, daca tratamentul se respecta in mod corect si complet spre a impiedica posibilitatea recidivarii acestei afectiuni. Impreuna cu acest tratament este necesara si o igiena adecvata a persoanei in cauza, spre a evita umiditatea si caldura, spatiile publice, pentru a obtine rezultatele asteptate. Cu cat igiena este respectata, cu atat vom evita aparitia unor astfel de afectiuni. De aceea, trebuie sa evitam incaltarile incomode, stramte, tari, din materiale necorespunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.